::::........My TRUE Love just for ALLAH...RASULULLAH S.A.W...and specially just for MAK & AYAH........::::

" Lebih baik terlanggar tiang menundukkan PANDANGAN daripada terlanggar agama menurut panahan syaitan... "
:: ... sayaxtaunamablogsaya.blogspot.com ... Saya orang Penang dari Kedah ... perkongsian ilmu dan kisah kehidupan ... ::

Friday, 4 March 2011

tepat jam 2255:25saat.....4/3/2011....keajaiban berlaku dlm hidup ini....

cerita dia mcm nie.......aku tgh syok2 online ni kan......secara tetiba ja aku terbuat blog ini.....hahahaha.....akhirnya aku ada blog sendiri....yeaaa...!!!
aku bukan apa......aku saja ja......ntahla....nk tulis apa pun xtau....aku harap ampa semua faham la ayat2 yg aku tulis ni walaupun"shot form".....nk tulis pnjg2 mcm "skema" plak...haha...x la.....x larat nk tulis full bai......1st skali aku nk sebut pasai INIANWARHADI & MATLUTHFI90......hari ni 1st time aku tgk video depa nie....gila style la aku rasa.....dua2 org tu blaja kat obasi!!(oversea)...mmg aku minat arr anwar hadi tu sbb dia pndai speaking....bla ckp bm, dia kecek utagha pekat punya....matlutfi plak ckp bm ja memanjang....tp yg pentingnya utagha la......mmg style la depa dua nie......hahahahha....(seronok tetiba...)


ehm.........apa lagi ehh.......huhu...hahaha.....tu ja kot.....ala...lagipun aku bkn ada followers lg pung....tlis pnjg punya pnjg bkn ada sapa baca pung...aku sorg ja la yg baca jawabnya...huhu...(wat2 sedih)......seronok noh klu x jd artis tp ada peminat mcm anwaq hadi n matluthfi tu.....skali lg aku nk puji, depa dua mmg style gila arr......!!


aku suka!! aku suka!!! aku suka!!


depa pandai edit video, aku lak pandai edit gambo...haha(pomot diri nieh)....aku harap , x la harap sgt....tapi berharap la jgak ada org yg ikut blog aku nie.....tp ntahla....susah rasanya....anwaq hadi kata, mula kita kena sabaq la dulu....lama2 jd byk la....(ntah btul ntah x nie....klu salah sori...hehe)....bg yg kenal sapa anwar hadi n matluthfi90 ni bagus lah....tp bg yg x kenal juz search kat youtube "inianwarhadi" & " "matluthfi90"...aku nk wat link2 nie x reti lg la......bdk baru nk blaja la katakn.......hhuhuhu.........


ehhmmm.....ehhmmmm.......selamat maju jayalah utk semua k......xtau da nk tulis apa nie...pnjg2 sgt pun bkn org nk baca....huhu......k lah jom study dulu......adios~~

3 comments:

  1. weyhh, minat anwar hadi ngn matluthfi jugak kew? tiruu!!!!!!!!! :P

    ReplyDelete

...Follow me if you get something new from this blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...